nLvL # LaMishto Administrator
Numarul mesajelor : 229 Puncte : 460 Reputatie : 22 Data de inscriere : 14/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Nu stiu
| Subiect: Addons Public AMXX v1.8.1 Dum Aug 30, 2009 2:17 am | |
| Descriere: Addons de tip normal Contine: • AmxModX 1.8.1 • MetaMod 1.19 • StatsMe New Year 2008 ( by mut2nt ) • Dproto 0.3.0 ( Failed , am verificat apoi si nu functioneaza si nu am mai avut timp sa dau upload din nou ) • Booster Lite • HLBooster Autor: LaMishto Descarcare: Link» AmX Mod X: • De baza - Cod:
-
admin.amxx admincmd.amxx adminslots.amxx cmdmenu.amxx mapsmenu.amxx adminchat.amxx antiflood.amxx adminvote.amxx nextmap.amxx mapchooser.amxx restmenu.amxx • Administrative - Cod:
-
AMXX_limbaj.amxx ;Swear mai avansat Color_MSG.amxx ;Mesaje colorate ghostchat.amxx ;Vii cu ****** pot conversa intre ei ac_spinhackdetector.amxx ;Prinde codatii si le da ban admin_chat_colors.amxx ;Scris colorat la admini admin_freelook.amxx ;Adminii pot supraveghea orice jucator admin_llama.amxx ;Da llama unui jucator admin_spec_esp.amxx ;Admini daca stau specatori sau dupa ce au murit au un fel de wall sa vada jucatorii daca au coduri sau nu admin_who.amxx ;Vezi adminii online de pe server AdminFix.amxx ;Fixeaza bugurile adminelor allinfo.amxx ;Informatii la conectare amx_blind.amxx ;Da blind unui jucator amx_showip_nou.amxx ;Vezi IP-ul tuturor jucatorilor fuckoff.amxx ;Ii strici jocul la oricare player bcd_hudtimer.amxx ;Sunt afisate secundele ramase pana la explodarea bombei client_ratefull.amxx ;Ceva gen HPK full_server_idler_kicker.amxx ;Jucatorii AFK primesc kick/sunt transferati la spectatori ( cand e serverul full si nu neaparat ) high_ping_kicker.amxx ;Da jucatorii cu lagul mare afara last_maps.amxx ;Ultimele harti jucate ptb_ro.amxx ;Echilibreaza echipele resetscore.amxx ;Reseteaza scorul restart.amxx ;Restart in chat rs_swearfilter.amxx ;Cenzureaza cuvintele obscene trivia_bot.amxx ;Jocul trivia gamenamechanger.amxx ;Schimbarea numelui jocului amx_transfer.amxx ;Schimbi jucatorii de la o echipa la alta » Stats Me: - Cod:
-
// Ii da afara pe cei care stau mai mult de 1 runda fara sa joace! exec addons/statsme/plugins/afk.cfg // Se da automat dupa 45 de secunde restart! exec addons/statsme/plugins/autorr.cfg // Lista de atacatori si victime exec addons/statsme/plugins/avlist.cfg // La sfarsit de runda statistici mici si concrete exec addons/statsme/plugins/endround.cfg // Cu cat omori mai multi oameni cu atat iti da mai multe "nivele" exec addons/statsme/plugins/killingspree.cfg // Iti spune in chat din 15 in 15 minute ceasul exec addons/statsme/plugins/timeinfo.cfg // Motd simplu in consola serverului exec addons/statsme/plugins/motd.cfg // Numara jucatorii din fiecare echipa si te anunta cati inamici mai ai exec addons/statsme/plugins/teamcount.cfg // Dupa ce mori te informeaza cat mai a avut ucigasul exec addons/statsme/plugins/kill.cfg // Ii da afara automat pe cei care au lag peste 100 exec addons/statsme/plugins/hpk.cfg // Le face screenuri la anumite arme(M4A1 si Mp5 Seal) la Headshoturi superbe //exec addons/statsme/plugins/screen.cfg // Te anunta care e ultimul om exec addons/statsme/plugins/lastman.cfg // Sunete la headshot cat si msg exec addons/statsme/plugins/headshot.cfg // Sunete la cutit cat si msg exec addons/statsme/plugins/knifekill.cfg // Iti arata timpul al bomba jos exec addons/statsme/plugins/bomb.cfg // La prima victima se aude sunetul FIRSTBLOOD si msg FIRSTBLOOD exec addons/statsme/plugins/firstblood.cfg // Te avertizeaza cand intra cineva exec addons/statsme/plugins/join.cfg // Numara rundele cu voce + scris in chat exec addons/statsme/plugins/roundcountvoice.cfg // Iti afiseaza regulile pe server exec addons/statsme/plugins/rules.cfg // Statistici pe un omulet(model) exec addons/statsme/plugins/mmt.cfg
| |
|
nLvL # WeeDs Moderator
Numarul mesajelor : 145 Puncte : 139 Reputatie : 12 Data de inscriere : 16/08/2009 Varsta : 27 Localizare : BuzAu
| Subiect: Re: Addons Public AMXX v1.8.1 Joi Sept 03, 2009 2:28 am | |
| util : :-j : _______________ | |
|
Eu@ Membru NeXt LeveL
Numarul mesajelor : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/09/2009 Localizare : Nu spun~
| Subiect: Re: Addons Public AMXX v1.8.1 Dum Sept 06, 2009 4:55 pm | |
| | |
|
nLvL # WeeDs Moderator
Numarul mesajelor : 145 Puncte : 139 Reputatie : 12 Data de inscriere : 16/08/2009 Varsta : 27 Localizare : BuzAu
| Subiect: Re: Addons Public AMXX v1.8.1 Mar Sept 08, 2009 4:50 pm | |
| Da e super _________ :.): | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Addons Public AMXX v1.8.1 | |
| |
|